Monday, July 19, 2010

Akak menang yeay!!

Tak sangka betul.. pada hari yg sama aku menerima bungkusan hadiah dari 2 GA yg aku join.. suka sgt.. w/pun masa tu syafi tgh tak sihat, tp dpt le mengubat hari ku yg lara ketika itu.. thanks alot kepada Wilda & Nini D.

OK, ni contest dari Wilda.. aku menang RM50 + barangan dr khazisboutique.. duit selamat di terima.. dh masuk tabung nk beli henfon baru hehe..

Hadiah yg aku pilih ialah
 
v
 
v
 
v
 
jeng..jeng..
 
tudung nur kasih..

sila ignore muka aku yg poyo & tembun itu.. masa ni tgh bwk syafi gi nebulizer..
mmg best pakai tudung ni tau.. terletak ajer.. mmg bentuk awning dia ngam dgn muka aku.. best sgt. thanks ye wilda.. kalau korang nak tudung yg camni klik aje banner contest kt atas.. pastu shopping je la kt khazis boutique ok..

utk giveaway dari nini plak..

aku telah berjaya menjadi lucky winner.. alhamdulillah.. tak sangka w/pun skrg aku jarang masuk contest, tp ada gak yg menang.. thanks ye nini bagi hadiah yg kiut sgt..

ini hadiah dia..

v

v

v

comel kan.. oleh kerana aku skrg sedang giat membaca novel, maka penanda buku itu amat bermakna utk aku.. mask dari shiseido tu lom pakai lagi.. kalau pakai ni nescaya lawa ler aku lepas ni ekkeke (jgn muntah ye kengkawan).. pen tu mmg sure akan aku pakai.. mmg pen aku selalu kehabisan (ye lah tetiap hari duk sign doc melambak2 mana ink tak abis cepat..)

ok, thanks again kpd wilda n nini..

13 Responses so far.

  1. tahniah mama syafi..:) dapat 2 hadiah skali...best2...;)

  2. tahniah,...cantik tudung tue..hehe

  3. kakngah says:

    tahniah...
    GA nini tu pn aku dpt gak..
    lom buat tygn perdana lg.. hihihi!!!

  4. tahniah k.adda!
    berbunga2 rasa ati kann..:)

  5. adda says:

    thanks ye.. ni boleh jd motivasi utk masuk GA ni hehe

  6. wah bestnye.congrates sis:)

  7. Aqeel says:

    congrats congrats !!!:)

  8. wilda says:

    thank u k.adda sekali lagi sbb join contest kami. join lagi tau! ^_^ and lagi satu, sangat sangat seronok bila akak suka tudung tu. menaikkan semangat untuk terus berniaga dengan bersungguh2! kekeke.

    congrats kak!

  9. adda says:

    sizuka n aqeel, mmg best kan kalau menang. tp kalau tak menang, jgn sedey2 plak sebab menang kalah tu adat bertanding. suka2 je kan.. utk support blogger lain..

    thanks again ye wilda. semoga bisnes semakin sukses

  10. tahniah adda...dah menang tue...cantik tudung tue sesuai ngan baju tue sekali sepadan... :)

  11. Tahniah kak,ni dinamakan murah rezeki

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors