Sunday, July 9, 2017

Giveaway by Nurul & Friends

Nak join klik sini

Mama pernah cerita Kan yg mama ni susah sikit untuk join GA Yang Ada byk perkara perlu dibuat. Well, mama akhirnya berjaya memecahkan tradisi. Setelah satu jam fullfill semua requirements sampai username Twitter yg mama dh lupa pun berjaya trace semula.. ini dia, mama pun akhirnya berjaya join GA Nurul ye. Phew..

Jom join ramai-ramai.

Passt... Mama bercadang nak buat giveaway juga Dalam masa teedekat. So, stay tune....

17 Responses so far.

  1. semoga dimurahan rezeki

  2. Adam says:

    Saya dari dulu sampai sekarang tak prnah join ga. Tak nampak kelebihan. Hadiah di tawarkan is nothing. Maybe untuk silatulrahim. Juga untuk pomosi blog. Tapi kalau tulisan kita ada isi, readers will come.

  3. mrhanafi says:

    wah..bagus juga ada Giveaway ini..

  4. all the best Mama :)

  5. mamapp says:

    Tq ye. Mama kalau Ada mood baru join GA. Bagus GA ni utk support rakan2 blogger lain Selain Dari merapatkan silaturrahim. Yg tak kenal boleh lebih kenal lepas Tu. Apapun terpulanglah pada individu

  6. Good luck..and done follow ur blog.

  7. terima kasih join :)

    senarai peserta da diupdate ye :D http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/senarai-peserta-giveaway-nurul-friends.html

  8. mamapp says:

    Mama dh check no mama 22 Tq nurul

  9. Good luck..dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

  10. Semoga berjaya!

    Singgah dari giveaway sama ;)
    http://www.maisarahsidi.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

  11. tahniah sebab terpilih dalam bloglist elsa. baca sini!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/08/tambahan-pemenang-giveaway-nurul.html

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors