Saturday, March 10, 2012

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

dah lama tak menjoinkan diri dalam GA. rasanya dh 2 tahun kot. sebenarnye bukan tak teringin, tapi nak buat macam mana kan.. masa tak mengizinkan.. tapi memandangkan GA dari el [http://arwendanish.blogspot.com/] ni sgt2 le best, hadiah dia semua syok2.. maka aku tak dpt nk tahan lagi dah. pulak tu dpt jemputan dari el, apalagik.. terus join la haha.. fuh.. fuhh.. mintak2 menang ..sesapa berminat jom la join..



ANTARA HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!!!


english cotton (salah satu 4meter) by
Pesona Puteri Collections


satu handbag dan satu wallet by
Miemiey Collections Owner dan
My Luvly Kids&Baby Collections
 

snow cap (unisex) by
 Bunddle Addict


purse coin, keychain dan headband by
 Qaseh Zueieda (ZQ Craft)


keychain, fm, brooch by
Syafa Shamioon (Sya Craft)


free header design by

and special gift dari Arwendanish blogspot

sebuah jam tangan unisex casio silver color dan

FM dan tempat letak pen from Hatyai
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -
         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah) DONE
         - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot DONE
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot DONE
       
     3. Like / add facebook: DONE SEMUA

        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda

   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.
11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.


wish me luck u ollss..

4 Responses so far.

  1. el says:

    thankyou mama...thx for your support
    gud luck ye

  2. j O C y says:

    Always supporting your site

  3. syiela says:

    gud luck mama

    nanti saya support kat situ jugak

  4. tahniah k.adda pun menang ;)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors