Friday, June 10, 2011

Tolong doakan..

Salam pagi jumaat semua.. Uwaa arini bgn tido aje dh rasa letih semacam.. Pulak tu skrg ni keta plak problem. Huhu tersadai kt tepi pasar.. Alamatnye kena naik teksi le gamoknye.. Itulah namanya cobaann.. Haha..
Oklah kawan2 semua, sebenarnya aku nak mintak tolong korang doakan kakak ipar aku yg akan menjalani operation membuang kanser di dlm ususnya. Cancer quite besar.. Dlm 7 cm. Bila dh buang nanti baru doc boleh decide nak wat kemo ke tak..
Semoga operation pagi ni berjalan dgn lancar dan success.. Aminn..

14 Responses so far.

  1. kami doakan kakak akk oke n selamat kak.akk namau risau k =)

  2. syiela says:

    moga semuanya selamat

  3. semoga selamat semuanya insyaallah..

    adda,
    nanti2 cer baca info kat link nih
    http://www.sofipublications.com/2011/06/bioeffective-mengubat-kanser.html

    Bioeffective A ni jugak ada masuk surat khabar harituh..

  4. el says:

    smoga semuanya selamat OK

  5. semoga lekas sembuh yer...doakan kakak ipar...tok sy pun operate tapi lum sedar lagi ni...

  6. Salam..mudah2an selamat dan seterusnya berjaya melawan kanser tsb amin..

    http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara-part-2.html

  7. smg kakak awak sihat kembali. Amin

  8. insyaAllah selamat..ameen

  9. Cikidong says:

    semoga selamat semuanya...

  10. sy doakan semua selamat..aminnn

  11. Ringgo says:

    semoga Allah memberi kesembuhan dan ketabahan kepadanya menghadapi dugaan ini kerana hanya Dialah Maha Penyembuh segala penyakit . kita hanya hamba yg tiada daya melainkan usaha , doa dan tawakal ..

  12. thanks ye u ol. semalam alhamdulillah selamat dibedah. tgh recovery process.. semoga dia cepat cepat sembuh.. aminn

  13. KinosKoko says:

    semoga semuanya selamat...amin~~

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors