Tuesday, April 19, 2011

Mama pipie dah ada Twitter



Hehe.. tak taulah sama ada korang ada terperasan atau tidak. aku dah add twitter dalam blog ni.. ye lah baru je join 2 hari lepas.. sgt kejakunan sebab mmg sebelum ni penah dengar pasal twitter tapi ni le 1st time aku menceburkan diri dalam twitter ni hehe.. yg bestnye twitter boleh dihantar melalui sms jer..

tp aku nak berterus terang kat sini.. aku ni sgt le ZERO pasal twitter ni.. so, harapkan korang semua boleh beri tunjuk ajar yer.. bg le tips2 yg menarik.. ada gak baca semalam kat blog puanbee.com camne cara twitter leh tarik visitor.. takpe nanti aku nak belajar lagi..

kalau sudi korang add la aku dlm twitter ye..

oklah nak rushing gi kursus ni.. taaa...

12 Responses so far.

  1. rara pon ada twitter,tp tak reti lah.mcm tak best.

  2. Rozita says:

    twitter? ko nak belajar dr mana? belajar dgn org lain pasal aku mmg x tau 1 benda pun pasal twitter ni...hahaha... fb pun jarang masuk dah ni..

  3. ozzy says:

    Assalam..

    Saya pun sama ada reg akaun twitter tapi x guna..malas nak ngadap bnyk benda dln internet ni

  4. Mrs.Sabri says:

    nanti kak su add saya kat twitter ek.. :)

  5. Mama QS says:

    bestnya nanti saya add mama pipie

  6. yuyu pun buat.bulan lepsa kot.tp x penah buat pape.just update je..

  7. apik pehe says:

    xper kak..same cm apik gak..apik masih baru dalam twitter..hehe

  8. haha kita 2 kali 5 ah..
    aku pun tak tahu gakk haha

  9. wah rupanya ramai gak yg kureng sket berkenaan dgn twitter eh.. nanti leh la kita blajar sama2.. mimi, mama qs n yg lain2 yg ada twitter, aku tak tau nk folo camne hhaha.. lgpun kt opis kena block. nanti mama mesti folo u ol jgn riso eh

  10. Salam.ziarah sini..:)
    Sudi2 ziarah blog saya eh^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    (^____^)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors