Tuesday, March 8, 2011

Aku dah kembali :).. sapa pemilik no 83,838 tu?


Ada org perasan ke aku dh lama tak buat entry baru? hihi.. sebenarnye 3-4hb arituh aku bz dgn management meeting. mmg tak sempat langsung blogwalking. pastu 5hb balik kampung. semalam baru balik shah alam.. fuh mmg penat tp berbaloi laa..

1st thing yg aku perasan adalah angka

83,838

sudah ada pemiliknye tapi aku check email tak dpt apa2 plak email. so, kepada sesapa yg berjaya mengcapture no itu sila emailkan printscreen ye.. nanti leh la aku poskan hadiah.. kalau takde pemenang.. nanti aku bg no baru..

Update ttg mak aku.. alhamdulillah luka diabetes dia aritu nampak cam kering sket. dia mengamalkan makanan ubat tradisional. mmg ramai yg dh cuba dgn hj hussein ni n berjaya pulih.. kes mak aku ni, luka dia mmg lambat sgt nak sembuh. dh sebulan pon tp alhamdulillah ianya tak bertambah teruk. ada peningkatan la jugak.. selain dr ubat makan, dia gunakan juga minyak belerang hj hussein tu. murah la gak ubat dia. tak rugi cuba..

luka dia tu ada slough putih2. kalau gi hospital doktor akan korek even kalau menda tu sampai ke tulang pun dia akan korek. bahaya gak sebab risiko slough jadi semakin bertambah buruk pun ada.. skrg ni aku beri dia makan gamat healing yg zaniton tu. nanti tgk laa berkesan atau tidak.. sesiapa yg berminat dgn ubat hj hussein tu boleh la call dia 013-6522231. dia ni very helpful. org yg terkena sihir pon dia boleh ubat. rumah dia kat kampung parit kemang (kalau tak silap hehe) bukit pasir muar johor.

ok, tu je la aku nak citer ni hehe..

p/s: sorry sgt2 aku takleh buka comment box aku. so tak dpt reply segala comment korang. dh kena block huhu.. nanti aku nak cari cara utk letak comment box yg tak kena block. sori ye u oll.. selagi masalah ni tak dpt diselesaikan mmg aku takleh nk komen kat posting huhu.. sedey..

7 Responses so far.

  1. cacing says:

    moga mama pipie cepat sembuh na... =)

  2. akan korek smpai ke tulang?? ok, msti sakit ;( papepun hrap2 mak awk cepat sembuh, nnti boleh bwk mak awk g jln2 ;)

  3. NzA says:

    patut la lama sepi....BZ ek..

  4. kesian mak..moga cepat eloknya.

  5. kakngah says:

    yg pasti
    bukan kangah yer pemilik 83838 tu.. hihihi!!

    syukur mak dh beransur pulih..

  6. Blog yang menarik


    zu
    http://www.zuwairiaiman.com

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors