Saturday, February 19, 2011

Happy Birthday Syafi



Huhu kebizian tahap cipan aku telah membuatkan entry ni dibuat dgn pantas hihi.. semoga syafi faham kebizian mamanya ini.. sebab dah beberapa hari balik lewat. kesian syafi..

hari ni, 3 tahun lepas adalah hari yg bersejarah.. kerana bersaksikan stadium shah alam, aku telah melahirkan syafi fakhriy yg menjadi permata hati kami selama ini. haha.. stadium shah alam tu berdepan dgn bilik wad aku masa kad wad hospital bersalin daa..


happy birthday sayang..


semoga syafi fakhriy menjadi anak yang soleh, beriman dan boleh membantu ibu bapanya nanti.. semoga syafi jadi budak yang baik dan dimurahkan rezkinya.. aminn..

mama bangga jadi mama syafi.. kerana syafi adalah seorang anak yang baik. kalau nakal pun masih boleh di tolerate lagi.. semoga syafi mengekalkan sifat2 murni syafi skrg dan jadi anak yg baik.. semoga segala hal dipermudahkan oleh Allah kepada anakku ini.

dan semoga syafi sentiasa sihat ye.. mama and ayah love you so much..

40 Responses so far.

  1. hepi besday syafi..moga jadi anak yang soleh..

  2. happy bufday syafi...semoga jadi anak yg baik tau...syawal pun x lm lg...setahun..mmmmm..hehheheh

  3. ADfeez says:

    aminn....
    heppi buffday syafi.... moga doa mama tu di makbulkan.. amin...


    ♪Happy Birthday To You♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Happy Birthday ToYou♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You ♪♫•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You♥ ♥ ♥ Happy Birthday To You....wish all happiness & great in urlife...:D ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

  4. semoga menjadi anak yang soleh, bijak dan handsome :)

  5. ♥Ann♥ says:

    hepi b'day syafi..semoga menjadi insan yg berjaya dunia & akhirat..

  6. Happy Birthday Syafi!!! semoga sihat2 selalu n sentiasa jadik anak yg baik k..=D

  7. KiD says:

    happy besday syafi..!! semoga menjadi anak yang soleh yang mendokan kedua ibubapa.. ameen..

    eh, syafi sama besday dengan wife Kid http://shakiddo.blogspot.com/2011/02/selamat-ulangtahun-ayang-my-sha-in-my.html

    Anak kid pun lahir kat dpan stadium shah alam.. kat UMRA. :)
    Lahirnya Sudah Putera Kami...

  8. Happy Birthday Syafi...!! semoga menjadi anak yg soleh k!!

  9. happy befdy syafi.. so cute :)

  10. kakngah says:

    happy bufday syafi..
    dh blh naik pangkat jd abang nih!
    hihihi!!!

  11. Eza says:

    awww....cutenye..happy birthday lil cutie!

  12. ceh..mati-mati aku ingatkan ko bersalin kat stadium shah alam tadi...huhuhu...

    anyway, hapi besday syafi...moga pnjg umur n murah rezeki...& hidup syafi diberkatiNya...amin... :)

    p/s: kiss kiss for dear syafi....

  13. sal says:

    selamat hari jadi utk syafi..moga panjang umur n murah rezki..mendapat keberkatannya selalu

  14. yangbaik says:

    selamat ulang tahun kepada syafi... selamat panjang umur dan murah rezeki yang berkat... semoga menjadi anak soleh dan menjadi kebanggaan keluarga dan negara... amin

  15. Rozita says:

    hepi birthday syafi! semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh..amin..

  16. Zaidah says:

    selamat ulang tahun...semoga menjadik anak yang soleh n dimurahkan rezeki...

  17. Cutenya baby,memang budak baik dari pandangan saya.He!he!

  18. somel-nya. hpy beday :)

  19. Nurhayati says:

    HAPPY BIRTHDAY SYAFI FAKHRIY!!!

  20. alolo0 comei nye, happy birthday ek syafi, jgn lwn ckp mama taw ;) er, dah boleh ckp lum syafi ni ;p

  21. Amie says:

    happy belated birthday....

  22. MULAN says:

    happy belated birthday syafi.. happy & healthy selamanya..

  23. NzA says:

    hepi besday syafi yg comel..semoga syafi membesar menjadi anak yg sihat, pintar n soleh...amin.

  24. Cikidong says:

    happy birthday syafi.. :)

  25. munna says:

    happy birthday utk syafi... anak munna Meya nak turn 3 yr 25/2 nanti...

  26. epi besday syafie...
    moga jadi anak yg terbaik tuk kuarga yer.. =)

  27. ummiross says:

    happy birthday syafie..

  28. comel muka adik ni...selamat ulang tahun buat syfie..

  29. Rama2Ungu says:

    happy besday syafi...semoga jadi anak yang baik dan berbakti pada org tua bila besar nnt yer:)

  30. MamaYatie says:

    amin!! happy birthday syafi..comeynya dia!

  31. zures says:

    happy birthday syafi....

  32. ala tOmelnyer si syafi masa tecik... kina dOakan ape yg mama pipie dOakan tue termakbul. amin.....

  33. amin............
    comel nye ank.. :)

  34. Cik Yana says:

    Happy Birthday adik Syafi comel :) Semoga membesar menjadi lelaki yang beriman kepadaNya :)

  35. amiYo says:

    oh memang comel baby ni.putih bersih umpama sehelai kain putih..moga2 baby ni dicorak dengan lebih cantik.. :)

  36. mira_nas says:

    happy birthday syafi!

  37. Cik NuRuN says:

    hepi besday si comel .
    semoga besar nanti jadi
    seorang yg beriman yer .

  38. tima kasih auntie2 n uncle2 sekalian.. syafi seronok sgt dpt wish besday yg byk camni.. :) insya allah syafi akan jadi anak yg soleh.. aminn

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors