Sunday, June 20, 2010

Fuh..penat vs JACKPOT

malam tadi dalam kul 8 kitaorg selamat sampai rumah selepas seharian di Lost world of tambun..peh..sakit badan sume ni..  anak bujang aku pon mlm tadi terbaring ajer.. nak bercakap pun tak larat.. penat banget. walau apapun mmg berbaloi la.. best sgt2..nanti ada masa ku update ye ttg tambun tu.. syafi bangun dari tido tadi aje terus citer pasal dia tgk biawak,ular fish,harimau etc, citer pasal naik bas, main air..eee..suka la tu hihi

aku ada beli sket souvenir kt tambun.. so aku nak beri kepada sesapa yg dpt hit counter 50,000.. so, kpd yg dp hit 50,000 tu jgn malu jgn segan print screen & email kat aku yek addahus@yahoo.com

6 Responses so far.

  1. ieyza says:

    jauh lagi no tu...kena tgk hari2 nie....huhuhu

  2. adda says:

    jom la syuhada mana tau ada rezki.

    ieyza. sekejap aje tu. pejam celk dah 50,000 hehe

  3. hajarus says:

    jauh lagi no tu... kene datang lebih kerap dr biase nih...

  4. uish.
    jauh lg tu.
    huhuhu ;(

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors