Sunday, May 9, 2010

1st Season - Cute Baby in B.L.U.E contest

Jom kite join contest 1st Season - Cute Baby in B.L.U.E contest.. hadiah dia sgt menarik you.. kalau nak tau apa hadiah ne, scroll sehingga last post ni ok. jom layan dulu gambar aqeel yg comel ni.. mmg kiut sgt2

fyi, contest adalah usahasama suziey & ina momguess
ok, i adalah gambar yg aku nak masukkan dlm contest ni
v

v

v

v
cakk...!!

nama: syafi fakhriy
umur: 26 months
dob: 19/2/2008

"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"

contest sehingga 15 May 2010 @ 2pm

4 Responses so far.

  1. salam ziarah...singgah tgk pic ur boy...hensem ;) good luck!

  2. huhu.. leh ke join? tapi rasa macam xderk masa sebab nayk ngat keje nak wat..hehe :-)

  3. salam terjah mama syafie:) good luck n thanks for joining ok:)

  4. adda says:

    thanks mama zharfan.. wadud, kena carik masa kalau nak join2 ni.. tuah ayam nampak di kaki tuah manusia sapa lah yg tau

    suziey, thanks ye.. saje nk memeriahkan contest suziey.. tak penah masuk apa2 pun sebelum ni

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors