Saturday, January 9, 2010

Nuffnang aku

Salam kawan-kawan semua. Semoga ceria2 selalu di hujung minggu ni. Akak keje ½ day arini jangan marah muahaha.. nak update sikit ttg hasil nuffnang aku nih.. gumbira gak di hati tgk earning dah boleh di checque out.

Aku sebenarnye mula masukkan nuff ni dalam blog sejak hujung bulan ogos arituh.. sampai last week earning baru RM49.95. lambat sgt nak naik kan makan 4 bulan gak huhuu. Rupanye cara nak up kan earning yg lebih cepat ialah kite kena tinggalkan jejak kt blog org yg kite terjah tuh.. mana lah aku tau.. still baru gak dlm nuffnang nih.. so, selepas hampir seminggu aku berusah klik2 org punye nuff.. dpt le aku RM16++ dalam seminggu. Alhamdulillah. Kepada profesional nuff jgn gelak plak.

Pada aku nih dah rasa hepi dah nampak earning dah naik.. kalau tak, seminggu dpt dalam RM4 jek hihii.. thanks ye pada kawan2 yg x jemu klik nuffy aku. Lepas ni insya allah aku lagi bersemangat nak blogwalk carik nuff korang.

Ada satu pertanyaan, boleh kite tunggu after reach let say RM200 ke baru cheque out? Aku tak de pengalaman ni. Camne ek?

15 Responses so far.

  1. nornilia says:

    saya aritu dpt chek rm 300 lbh drpd google adsense...sama x ngn nuffnang>?tp pas 100 usd bru leh tebus

  2. nza says:

    byk tu..hisssss, kak nza lagi dasyat...xtau nk masukkn nuffnang tu..hi.stakat ni masukn advertlets...yg ni xpyh klik terus masuk ttp ciput jerrr...

  3. byk nya duit nuff adda..yana pun sejak kebalakangan tak bergenjak pun duit nuff tu keke.tak brapa reti gak pasal nuff..adda tlg le klik2 sama eh..rasa2nya brapa kita nak cash out bleh kot asalkan lebih rm50..kan best kalo 2-3 bulan dapaty 3-4 ratus ke..hrmm

  4. Payche says:

    betol2...
    orang da pun gune nuffnang 5 bulan yang lalu...
    Baru RM3*.**

    tuh cmne ek!!!!

  5. wanie_cmi says:

    huhu..ok la tu..
    mama dah 2 tahun...baru cecah rm 30..

    bukan apa..mama jarang2 apdet blog sebab...tak ramai kawan seperkenalan mama yg berblog..cuma kawan2 di alam maya ini jer yg sudi menjengok blog mama...

    tapi bila bc ur post ni..rasa berkobar2 plak nak post new entry..cam timbul plak kerajinan untuk merepek..hehe

  6. MAMASYAZA says:

    banyak la tu..mcam akak ni dpt ciput baru..hehehe

  7. onniey84 says:

    seminggu 16.00 banyak tu...
    lgi pulak sekarang buat contest tentu masyukk..hehehe..
    aperpun good luck ;)

  8. hai adda..leh tak ko tlg ajar aku camne nak klik klik nuffy ni???

  9. rajin blogwalking .
    update blog .

    ada member ritu cash out
    rm 1 ribu .


    perh itu pun 6 bulan maen .

  10. banyak tu adda..kite punye dah 4 bulan baru rm7..hahaha..maybe jarang klik2 nuff or, org pom malas klik nuff kite kot..=p

  11. hehe..ok la tu..lps la nk banje sy mcd..ekeke:p

  12. Nurhayati says:

    bole.. skang ni pun yati kumpul byk2x.. lagi pun tak terdesak lagi nak pakai duit.. biar la simpan dlm tu hihi

  13. IEMA says:

    ermm..kiter pun x pandai gak..
    dh setawun..guna nuffnang..xde gerak2 hahah..

  14. kite nyee bwu 10 ingget jek...
    cane nak naek~~~
    da la elaon ta msok lg...
    waa~~

  15. akak,blaja slow2..xpe up2 lg ye kak..taniahh2..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors