Friday, October 23, 2009

Selamat Hari Lahir Mak

Entry ini adalah untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada ibu tercinta ku.. birthday mak jatuh pada 22.10.1953 bermakna semalam telah genap usia mak 56 tahun.. rasanyer baru semalam aku teringat zaman2 sekolah aku.. masa tu mak muda lagik.. tapi sekrang w/pun dh agak berusia tapi mak tetap sihat.. boleh lagi buat kerja2 rumah.. pengorbanan mak sangat besar dalam hidup aku.. hanya allah sahaja yg dpt membalasnyer..

so, sempena besday mak semalam, aku telah arrange surprise utk dia.. surprise ianye ialah..

jeng..
jeng..
jengggg...


ya, sejambak ros merah.. 12 kuntum semuanye.. mak dh byk kali ckp yg dia teringin sgt nak dapat bunga dari ayah (sejak zaman bercinta lagik). ayah aku ni plak bukan jenis yg romantik.. sampai skrg tak penah lagik dpt bunga.. bila hari konvo anak2 dia dok pandang ajer bunga2 yg kitaorg dpt.. so, kali ni bunga ini adalah utk mak tau.. semoga umur mak panjang (boleh tgk lagi ramai cucu hehe..).. semoga mak sentiasa dalam perlindungan allah.. aminn..


ada coklat lagik (adik aku sponsor tuh)


yeah.. akhirnyer.. birthday girl dgn hadiahnyer.. hee hee.. aku dpt tgk gambar melalui mms adik aku jer.. sebab aku tak balik kampung.. takpe lah skrg kan zaman teknologi.. still dpt tgk gak mak bergaya dgn bunga yg dia suka sgt tuh..

smlm mak call.. dia kata dia sgt terkejut masa cina tu hantar bunga kat umah.. siap gaduh2 lagi dgn cina tuh.. hehe.. that's my mother!!

12 Responses so far.

  1. selamat hari lahir mak adda..hehe..amboih mak posing masuk blog lagi..so sweet..tantek bunga tu.

  2. wansteddy says:

    wow! dpt bunga.... btl ke mak adda tu? nmpk muda je.

    tahniah utk mak adda, tmbh 1thn lg tapi maintain muda, ewah!

  3. Mrs. Adz says:

    mesti mak adda sayu je kan anak bagi bunga..siap posing nak masuk blog lagi..hihiii

    selamt hari lahir untuk mak adda

  4. zieha says:

    salam adda..tahun besday mak u sama la gan mak zieha..jadinya mak kita sebaya lah..hehehe
    anyway happy besday to ur mum..

  5. nornilia says:

    mesti suker giler mak akak dapat bunga,..saya tak pnah pun bg mak saya munger.... tapi kalau dapat bunga memang besh...dulu masser thn prtama kawin husband antar bunge melalui cina gak....skang x de la munger2...syang duit !!! :)

  6. selamat hari jadi untuk mak kak adda...:)

  7. Bestnye makcik dapat mungaaa....!!=D..Happy birthday to ur mom. mesti sejuk hati die dapat bunga dr anak..=)

  8. adda says:

    thanks u ols.. hehe mak tak tau anak dia ada blog. dia tak tau dia dh glemer nih.. kalau dia tau mesti dia malu haha.. diam2 je tau!!

    alhamdulillah kalau u ols kata mak nampak muda... semoga dia sentiasa muda.. nanti umur aku 56 taun mintak2 le rupa camni huahuahua..

    zieha.. mak kite sebaya yerk? waa geng nih..

    ailin.. wuyoo.. romantik gak hubby ailin yek.. akak pn x penah lagi hubby kasi munga nih hu huu..

  9. MaMaSyAzA says:

    mak adda lebih kurang ngan mak akak...tapi mak akak sekrg ni slalu sakit lutut..kesian dia

  10. birthday mak ko sama dgn aku le... 22 Oktober... thn je lain... anyway Happy Besday utk mak ko! :)

  11. adda says:

    wah.. besday sumer dekat2 yek..

    fara hepi besday.. sori lambat wish

  12. Nurhayati says:

    happy birthday mak adda!!!
    moga panjang umur dan murah rezeki

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors