Saturday, October 24, 2009

LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY

S T I C K Y M O D E

Contest ini dianjurkan oleh LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) [http://lemariummi.blogspot.com/]atau Shikin@Ummi AN. dah visit website lemariummi.. mmg cantik2 tudung yg dia jual.. tudung giveaway ni pn sgt cantek.. ee best ni kalau dapat tudung ni.. ok lah.. mari kite tgk syarat2 penyertaan.. harap2 semuanye cukup syarat hehe..

LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY

Cara-cara nak join...senang je.

1. Sesapa je boleh join

2. Buat 1 entry berkenaan LUC GIVEAWAY kat blog anda. DONE

3. Promote tentang LUC GIVEAWAY ni (pastikan sticky mode dan gunakan tajuk di atas je ye) sehingga 24 Oktober 2009 . DONE

4. Pastu link kan blog LUC ni kat blog korang. DONE

5. Sign up as follower blog LUC. DONE

6. And last sekali, tinggalkan nama, email dan tulis komen ek . Senang utk saya link semula ke blog anda semua. DONE

7. Pemenangnya akan dimaklumkan selepas 24 Oktober 2009.

8. Cabutan secara random akan dibuat bagi mengetahui siapa pemenangnya.

3 Responses so far.

  1. PROMOSI MUSLIM TOUR

    TIANJIN-BEIJING
    6DAY 5NIGHT
    HARGA DARI RM340

  2. adda says:

    thanks mama syaza..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors