Tuesday, September 1, 2009

Huhuu line TM problem

Start dr semalam aku xleh masuk tenet kat umah.. huhuu .. sgt sedey.. sebab perasaan & semangat berblog sudah semakin membuak2.. sama la cam membuak2 semangat patriotik sambut merdeka (tp sambut kt umah je la.. zzzzzzzzzzzzzzz hehe).. semalam my lovely hubby dh call TM.. so arinih TM technician akan dtg usha apa yg patut.. hopefully mlm ni dh ok la.. so, dpt le aku kembali mengaktifkan diri dan mengaktifkan nuffnang kengkawan yg lain hehehe.. so, kengkawan sekelian, nantikanlah adegan terjah aku yek.. sori la wat sementara ni aku low profile sket...

2 Responses so far.

  1. Nurhayati says:

    sama la kita.. bila tgh free malam2 nak terjah blog kawan, slalu tensen... slow huhu

  2. adda says:

    huhu ada geng rupanye.. mmg tensen kan yati

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors