Monday, June 15, 2009

Ku rasa berdebar2...

isy.. debar2nyer hati nih.. my "auntie's" monthly visit dah lambat benor nih.. apakah tandanye? penah gak dia datang lambat.. tp penah ke dia selambat nih? tp aku ok jer.. takde rasa apa2 perubahan plak.. makan sumer ok.. mungkin ke "dia" dtg lewat sebab ada apa2 halangan? atau ada "sesuatu" telah berlaku??? huhuuu.. risau n dalam keadaan yg amat tertanya2.... dah beli "something".. dah cuba pakai.. tp keluar plak keputusan dia.. kosong jer cam xde apa2 berlaku.. agaknyer aku x reti pakai kot mende alah tuh.. takpe, kite tunggu sket masa lagi.. sementara tu, layan je la debaran nih... isy..

12 Responses so far.

  1. apa yg didebarkan tu eyh???
    adakah syafi akan menjadi abang???

  2. Mrs. Adz says:

    yuhu..any good news ke??ku tunggu berita ini..haha..

  3. QQ says:

    adakah syafi akn dpt adik?hehehehehehe...

  4. Ko ade amik ape2 suppliment ke. Kdg2 tu jg leh wa lambat. Cam aku thn lps rasanye. aku ade amik suppliment and hormon aku x tentu. So haid pon lambat tu smpi 2 bln. Mula2 aku syak gak aku peknen ke. Tp bila check x lak. Smpi aku g klinik mintak doctor cair darah..pas seminggu aku period.

  5. ada ke???
    cepat la join mumypreggy..huhu..

  6. join sama berdebar nih ^^

  7. Hehehe..surprise..xper, syafi da besau kan..leh ler tambah adek..keke

  8. kompem ni syafi dapat adik!

  9. adda says:

    yuhuu.. kengkawan sumer.. tak tau la apa yg melanda.. semalam dh check pregnancy test tp result negative.. (to be honest, i'm still not ready having a baby yet.. but after the result, ada rasa sedey plak sebab xde..)nak kata amik supplement, takde plak kay.. pening.. pening.. nih dah lewat 12 hari ni.. dh hampir 2 minggu.. waa.. pening.. maybe simply terlambat kot.. "makcik" pergi jenjalan makan angin, so lupa nak melawat diriku ini..

    anyway.. kita tungguu je laa.. debaran still ada nih.. nanti dh ada conclusion akan ku beritahu dalam blog ini.. dup..dap..dup..dap.. huhuuu..

  10. AuraFIza says:

    gud news ni..yeehhaaaa!!

  11. KesahKu says:

    adda..
    jangan jadik cam aku dulu udah le..
    lewat seminggu....
    buat upt..nampak bayang2 cam 2 line..
    hati dah berbunga2...
    skali wat vaginal scan...negatip
    wat blood test..negatip
    huwaaa..bikin ati panas aje..
    dan2 tu gak baru 'makcik' aku dtg melawat...
    huhuhuhu
    eh..kalo ko peknen,
    wajib ari2 aku dtg umah ko n ct nih..
    amik berkat..
    muahahahaha

  12. adda says:

    Haa.. persoalan telah terjawab tp kena tunggu entry seterusnye kerana aku tgh malas nk menaip hua hua hua... tunggu ye yanti..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors