Wednesday, June 24, 2009

:..HOT MAMA CONTEST..:



OK. Ini adalah contest kedua yg aku nak try plak.. harap2 leh menang.. tq to mummy qis kerana rajin mengadakan contest.. contest HOT MAMA ni sempena anniversary mummy qis.. semoga berkekalan bahagia dunia akhirat.. dan semoga baby darwishes sentiasa salam keadaan sihat..
p/s: telekung sulam itu amat menjadi pujaan hati ku ini hehehe..


OK, syarat2 penyertaan ialah
1. jd follower mummy qis
DONE


2. sila add banner di atas pada sidebar ye..
DONE


3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali picture mommy dgn perot nye...
GAMBAR ADA DI BWH YE..


4. link kn blog mummy qis.
DONE


GAMBAR2 nye spt di bawah

nih gambar masa kat tiara beach resort.. ngam2 sebulan bersalinkan syafi.. kira masa ni baru 8 bulan.. sebenarnyer ini je lah gambar peknen yg aku ada.. mummy qis xde mention boleh antar brape gambo.. so, aku letak je brape2 yekk.. boleh ye, mummy qis








8 Responses so far.

  1. salam terjah dr mummy qis..ok mama syafi..anda pass...hehe..

  2. adda says:

    dh lulus? yeah!! hehe cam lulus peksa lak yee

  3. Rajin nye masuk contest skrg...

  4. Nurhayati says:

    gambar posing dok kat kusi tu sangat menarik perhatianku ;)

  5. adda says:

    tgh mood la noh kay hehe

  6. adda says:

    yati, gambo kat kusi tu sebenarnye agak memalukan.. kerana dgn x sengaja telah menonjolkan toot ku yg beso hehehe

  7. salam kak..insya Allah boleh jadi hot mama ni..

  8. adda says:

    ye ke? hua hua hua bestnyer.. dh lama x dgr citer awak.. sihat?

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors