Monday, September 1, 2008

Corrective action: jatuh

hari nih 1st day umat islam berpuasa.. mama pun cuti sebab 31st august hari kemerdekaan.. ingatkan nak gi jalan2.. tup.. tup.. mama n ayah end up dgn kemas bilik kitaorg.. ubah layout.. macam nak raya lak rasanya.. sebenarnyer masa syafi jatuh kali ke-2 harituh dah rasa nak buat dah..

kitaorg alihkan katil ke tepi dinding.. sebelum nih letak kat tgh2 bilih kononnya nak bagi balance feature wall.. tp la nih dah takleh nak lawa2 dah (bak kata in mil aku..) yg penting syafi x jatuh lagi.. semalam masa aku inform mak kat kampung yg syafi jatuh lagi, mak ada beritahu dia ada belikan tilam utk syafi.. queen size.. tebal.. boleh lah nanti tidur kat lantai jer..

selama ni syafi tido atas katil dgn mama n ayah.. playpen dia ada tp letak kat living room.. senang nak tinggalkan dia siang2.. dia leh main sorang2.. sambil2 tu kite lah tgk tv ker, lipat baju ker.. jemur baju ker.. et.. etc..

hopefully lepas nih jgn ler jatuh katil lagi. risau juga..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors