Wednesday, July 23, 2008

Syafi is born


Aku masuk labour room pukul 6pm 19/2/08.. masa tuh takde laa sakit sangat.. nurse tanya ada rasa nak meneran x? aku selamba jawab xde sebab x rasa apa2 except rasa sakit contraction sket2.. last2 sebab mama2 yg duk sebelah bilik aku sumer dah bersalin dr suruh gak masuk bilik bersalin.. lepas masuk ubat induce jer terus terasa sakit gila... last2 doktor decide utk operate sebab bukaan sampai 5 cm jer.. lepas tuh xde progress.. masa tuh heartbeat baby dah menurun setiap kali contraction and aku pun ada bleeding sket.. 10.10pm 19/2/08 lahir lah Syafi Fakhriy ke dunia ikut tingkat..
Gambar atas masa Syafi umur 1 jam.. nih mama hanya dapat tengok Syafi selepas kuar dari OT room.. Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar.. berat Syafi masa lahir 3.2kg, tinggi 49.5cm.. dilahirkan 2 minggu lebih awal dari jangkaan (2/3/08)...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors