Wednesday, July 12, 2017

Top commenter Di blog Shkin Razali


Alhamdulillah.. mama tersenarai Dalam top commenter Di blog Shikin https://starlavenderluna.blogspot.my/. Walaupun nama mama bukan di carta teratas tapi shikin bermurah Hati nak bagi mama hadiah disebabkan new face. Alahai seronoknya mama. Tq ye Shikin 

19 Responses so far.

  1. tahniah... rajin ni...

  2. orang rajin pasti ada ganjarannya.. :)
    tahniah..

    ...

  3. tahniah..rabia dapat jugak

  4. Alhamdulillah tahniah kak. :)

  5. tahniah mama...mama memang rajin hihi

  6. mrhanafi says:

    tahniah...bukan senang nak jadi top komentar..rajin tu penting dan masa yang ada

  7. mamapp says:

    Tq ye.. sebenarnya mama takdelah rajin Sgt tapi yg Ada dlm bloglist mama memang mama Akan visit Dan Komen every time Ada post baru. Kadang2 tertunggu2 post baru korang tau

  8. Alhamdulillah.. tahniah..

  9. mamapp says:

    Tq puan kuci hihi

  10. I am LZ says:

    Alhamdulillah, tahniah mamapp..
    Mamapp memang layak sebab rajin ziarah blog rakan2..
    Well done! Thanks juga sebab rajin ziarah blog LZ..

  11. mamapp says:

    Haha rajin ke.. tqtq

  12. Tahniah..sonok jadi top komentar..paling best dpt hadiah..hehe..tu mmg best...

  13. wah rezeki tu mama. Syukur alhamdullilah. :D

  14. Hihi sama2 mama dan terima kasih kerana sudi baca dan tulis nota di jurnal saya.. =)

  15. mamapp says:

    Tq buat korang yg rajin Komen blog mama juga ye

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors