Friday, June 2, 2017

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Assalam.. mama ni mmg tak selalu join GA. Satu, ikut mood kalau tengah mood dtg Tu byk le GA mama join. Tapi mama tergerak hati nak join GA Dari papaglamz ni sebab ianya sangat unik Dan mama betul2 support usaha papaglamz untuk ajak kita berzikir ni. Syabas papaglamz! So, nilah entry mama..


Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!


Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.




2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.


Baca syarat-syarat lain di Entri Official Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz (Klik Disini)

SELAMAT BERSEGMEN

9 Responses so far.

  1. Menarik dan sangat bermanfaat segmennya. :)

  2. Iris Myra says:

    Bagusnye.. Gud luck mama pipie

  3. ietams says:

    salam ramadhan ke 7

  4. mamapp says:

    Tq semua.. mmg bagus segment papa ni Kan. That's why mama fully support

  5. Alhamdullilah..salam ukhuwah.

  6. mamapp says:

    Salam ukhuwah acil

  7. Segmen yang bernamfaat.

  8. mamapp says:

    Ya.. sememangnya bermanfaat kan

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..