Thursday, June 1, 2017

Mesej buat Followers Dan Bloglister kesayangan mama

Assalamualaikum sayang-sayang semua. Mama perasan follower mama dah bertambah Dan Ada Yang letak link blog mama dalam bloglist korang. Terima kasih banyak2 kerana support mama. Minta maaf sangat2 kalau Ada Yang terlepas pandang contohnya Ada yg mama x follow balik, Dan Ada yg mama tak letak dalam bloglist mama sedangkan korang Ada letak mama dalam bloglist korang.

Sebab Ada yg mama tak berjaya follow sebelum ni. Ada error keluar. Bila baca Aiman punya post barulah jumpa penyelesaian. Lega sikit. Tq Aiman tolong mama.

So, kat sini mama nak minta korang tinggalkan komen kalau Ada yg mama x follow atau Ada yg tak letak dalam bloglist sedangkan korang dah follow Dan letak link mama dalam bloglist korang. Tolong tinggalkan komen Di sini ye supaya mama boleh balas balik.

Thank you kerana support blog mama Yang tak seberapa ni. Really appreciate it. Sayang korang ketat2. Mmuaah!!

P/s; kalau nak exchange link pun bagitau kat sini ye supaya senang mama nak jejak..

Gambar takde kaitan dengan post mama ni. Sekadar tepek aje. Ni gambar Di d'coral Kuala Selangor masa mama pergi dinner dgn family yang datang Dari muo awal tahun aritu. Huhu tetiba rindu Pula kat ayah Di kampung. Berpuasa seorang diri aje. Semoga Allah pelihara dia..

28 Responses so far.

  1. alaa comelnya...siapa bagi mesej buat follower tu...

  2. Iris Myra says:

    Hihii mama yang rajin blogwalking! Luv u mama pipie๐Ÿ˜€

  3. Hi Mama.. Salam Perkenalan ye...

  4. mamapp says:

    Hihii comel la Sgt Kan Mrs fuzy ๐Ÿ˜˜

  5. mamapp says:

    Luv u too iris ๐Ÿ˜˜.. tgh mood blogwalking Ada ni

  6. mamapp says:

    Salam perkenalkan mummy julia

  7. wahhh , bagusnya mama . hehe

  8. mamapp says:

    Hihi.. biasa je zaf

  9. Alamak.. Kalau guna wordpress tak boleh nak follow memfollow ni. hehe

  10. mamapp says:

    Oo ye ke. Baru mama tau. It's ok boleh je kita ziarah menziarah ye tak

  11. hai!!! aku singgah kejap

  12. Ziarah malam salam ukhuwah..

  13. Aiman says:

    hehe terima kasih. selamat berpuasa mama pipie

  14. mamapp says:

    Hair kesayangan mama Mieza Anang and Aiman. Tq singgah ye

  15. mamapp says:

    And my fren ita ๐Ÿ˜˜

  16. mamapp says:

    Salam kenal ck Cappuccino

  17. hee~ pesanan comel !! suka plak saya baca..

  18. mamapp says:

    Hihi comel ke. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

  19. hi mama...tq ye sebab rajin dtg blog kita.....hihihi

  20. mamapp says:

    Tq Lina sudi dtg blog mama ๐Ÿ˜˜

  21. thanks mama sggh blog syu..

  22. mamapp says:

    Tq syu sudi dtg blog mama

  23. huwaaa.... CF pon dah tak boleh nak follow blog lain dah.

  24. Terima kasih mama kerana selalu jenguk jurnal saya.. =)

  25. mamapp says:

    Nape ye CF? Ada max ke

  26. mamapp says:

    Tq juga pada shikin sudi singgah sini

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors