Sunday, May 14, 2017

Nak buat comeback ke?

Aslm semua, dah lama sgt tak active  berblogger. In fact blog sendiri pun tak pernah visit sejak 2 tahun lepas. Selepas cinta hati mama (my mom) pergi, mmg hilang semua passion. Alfatihah buat Jamilah binti Abu Bakar. Dah genap 2 tahun 3 bulan 2 hari dia pergi.

Perasaan nak berblogger dah mula terasa tapi aci tak bila ckp byk menda dh lupa. In fact password nuffnang Dan innity pun dh lupa. Nasib baik kat komputer Ada save password Tu. Alhamdulillah Ada earning Dan Ada yg juga yang sudi  singgah sini lagi walaupun ciput je hehe..

Paling best, tak perasan pun my fren http://www.ceritaita.com dah tukar domain 😱. Tahniah ye ita, nampak happening Sgt blog ko. So sesiapa yg belum singgah Sana, boleh klik link kat atas.

Hmm.. sedang mode berfikir2 lagi. Kalau lepas ni mama menyepi semula harap maklum lah ye maksudnya mood belum mari hihi..

9 Responses so far.

  1. selamat kembali hehe...semoga awak terus menulis dan carilah mood tu..hehehe

  2. mamapp says:

    Tq Mrs fuzy. Alhamdulillah mood dah mula kembali. Tq sudi singgah

  3. Salam perkenalan.. Follow sini..

  4. mamapp says:

    Tq shahida. Mama Pu nk folo gak ye

  5. welcome back mama. tak pe, take ur time ya mama. memang macam tu kalau nak come back semula ;)

  6. Selamat kembali,lama betul tak singgah,he he!

  7. mamapp says:

    Tq yatie.. mmg bertatih balik ni. Takpelah slow2

  8. mamapp says:

    Tq Thomas.. mmg lama x singgah. Hilang mood selama 2 tahun

  9. mamapp says:

    Tq Mrs fuzy.. insya allah

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..