Friday, May 19, 2017

Mencari pelawat bertuah Yang ke 333333



Assalamualaikum semua.. akhirnya mama berjaya mengupload gambar dalam blogger ni yahuuu...

So, demi meraikan kejayaan mama dpt upload pic disamping  meraikan teman-teman baru alam Maya mama (ye lah lama dah x berblogging ramai rakan blogger mama terlost contact) maka mama mencari pengunjung bertuah yg ke 333333. Seperti biasa sila capture no counter mama Dan email kpd mama. 

Pemenangnya Akan dapat topup rm10 Dari mana2 topup yang Ada. Good luck!

15 Responses so far.

  1. Iris Myra says:

    Waa bestnye mama.. Sape la yg btuah itu hihii

  2. TAG : https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

  3. mamapp says:

    Mungkin iris jeng..jeng.. jeng. Hihiu

  4. mamapp says:

    Tq JM.. nnti mama jengah

  5. Aiman says:

    waaa bestni. kene bookmark ni hehe

  6. yeay! mama-syafi is back!

  7. wahhh, bestnyeee..nk join..

  8. mamapp says:

    Haha.. bookmark Aiman jgn x bookmark

  9. mamapp says:

    Mood dah kembali ita. Lama gak nk tunggu dia kembali haha

  10. mamapp says:

    Alolo.. takpe syuhada. Nantikan no lain Pula ye

  11. Alahai nape belum lagi 333333... hehehe

  12. mamapp says:

    Haha.. tak Naik dah no 333333 Tu lea

  13. Heee congrats kepada mereka2 yg bertuah nanti... ;)

  14. mamapp says:

    Tq hasri sudi singgah

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..