Monday, November 23, 2015

Keep up the good work

Alhamdulillah... Syukur x terhingga anak bujang mama dapat no 1 dlm kelas dan no 1 dalam darjah. Sungguh x sangka lagipun mama x pernah pun sasarkan nak dpt no 1 kat sekolah. Apa yg pasti Syafi mmg suka 100%.

Lepas ni satu cabaran utk mengekalkan no 1 ni tahun depan pula. Chaiyok anakku

Sori entry terlambat seminggu huhuu.. Mood kelaut.

8 Responses so far.

  1. Nurhayati says:

    tahniah abang..!! wah bijak sungguh.. tahniah mama jua!!

  2. Sura Mohd says:

    Tahniah buat bujang yg ensem ni..semoga cemerlang jugak utk tahun2 mendatang..:)

  3. Tahniahh anak bujang mama niii. Hehhee

  4. wah., tahniah hnsem boy., tp tuk next and next year mama nye jgan la letak harapan tinggi sngt tkut nnt xsedar ter-pressure lbih plak kat adik tu., lain plak jadi nya

  5. tahniah,anak yg pintar.

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Click me

Top Commentor

Make your own

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 160,006 & 160,066 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi slot ad free dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

Click me