Monday, November 10, 2014

Syafi Grad Tadika

Hari sabtu yang lepas mama dan ayah syafi telah attend konsert dan graduation day anak bujang kami ni.

 

Alahai berbaur-baur perasaan tu.. sekejapan je anak mama yg sorang ni dah nak masuk sekolah kebangsaan. Mama doakan semoga anak mama terus sukses dan menjadi anak yg soleh, beriman dan Berjaya.

 

Terhibur juga tgk persembahan pelajar2 tadika ni. Ye la zaman mama dulu mana ada merasa semua ni. Zaman skrg ni mcm2 perkara budak dapat rasa kan.. siap konvo bagai.. dah macam kat u plak.. apapun gambo syafi dgn sijil tu mama nak tepek kat rumah kampong biar nenek syafi dapat tengok selalu. Boleh lepas rindu dgn cucu hehe..

 

Ok lah, layah gambo je la ye.

13 Responses so far.

  1. teringat masa kecik kecik dlu. grad masa tadika.. no.1.. heheh. saje nak share..ekekek

  2. Tahniah syafi..alhamdulillah..

  3. Cheqna says:

    Alhamdulillah. Tahniah Syafi, semoga berjaya sentiasa.

    :-)

  4. el says:

    tahniah syafi
    gud luck for a new eviroment masuk sek kebangsaan kan taun dpn..lagi mencabar hehe

  5. waaaaaaa dah besar dah syafiq ye...
    Dah nak masuk tahun 1 ye thn depan..
    Tahniah ye...

  6. mamapp says:

    wow izzati dpt no 1, best student ni.
    thanks ye perdu cinta n cheqna.
    el, thanks.. seram plak dengar sek keb lg mencabar?
    ummi zarra,thanks ye

  7. wah tahniah Syafi...big boy dah...next year boleh masuk darjah 1 :)

  8. eMMe says:

    mama pipie, anak sowg yea... Alhamdulillah.. Tahniah! jaga n didik anak ni biar dari rebungnye.. InshaAllah moga kite antara ibu yg berjaya...tengs singgah blog eMMe, singgah le lagi...

  9. hehehe... anak kita sebaya la... anak teman pun baru je grade tadika ahad lepas...

  10. hehehe... anak kita sebaya la... anak teman pun baru je grade tadika ahad lepas...

  11. mamapp says:

    tq puteri kasih, mudah2an dipermudahkan..
    emme, ini lah anak mama mucuk sorang je setakat ni hihi, amin emme thanks ye
    izni, wah boleh la geng anak kita kan

  12. wah tahniah syafi....tahun depan darjah 1 ye....

    Moh ikuti dan follow blog di http://ein-motherhoodlife.blogspot.com/

  13. mamapp says:

    Thanks ein makral.. tahun depan masuklah anak bujang mama ke darjah satu hihi

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Click me

Top Commentor

Make your own

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 160,006 & 160,066 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi slot ad free dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

Click me