Tuesday, January 28, 2014

Tahun murah rezeki.. alhamdulillah

Alhamdulillah sgt2.. rezki murah bg syafi tahun ni..

Mula2 tu syafi asyik merengek je nk g legoland.  Ni akibat tgk iklan kt astro le ni.

Tetiba boss husband bg 2 tiket free ke legoland. wow mmg rezeki. Cuma tiket syafi je la yg kena beli nnti. Hotel pn dah book. Insya allah Kitaorg g jumaat ni.

Pastu dia sibuk plak kata nk g main snow kt icity. 


Tetiba kakak  ipar mama pula WhatsApp bgtau yg dia dpt offer rm50 aje utk snow walk, waterpark, pirate ship dan ferris wheel. whee.. so apalagi mama beli terus tiket. Insya allah nk sambut bday syafi skali kt sana.


Kemudian mama ternampak pula cousin ayah syafi upload gmbar gi fitc - farm in the city. Bestnye petting zoo tu. rancang nk bawa syafi g sana.

selepas selang 3 hari, tetiba dpt email dari company mama yg fitc nak bg tiket free utk staff. Apalagi mama grab je la. So dpt la 4 tiket free ke fitc, 2 dewasa dan 2 kanak2. alhamdulillah..

Tak lama lepas tu. Baru2 ni syafi sebut nk ke sunway lagoon. 

Mama layankan aje laa.. tup2 last week dgr2 citer company nk buat family day kt situ lak. Ya allah.. terima kasih byk2.  Syukur. Semoga kami terus murah rezeki. Amin..

4 Responses so far.

  1. Rozita says:

    wah... bestnya adak.. aku lak yang teruja.. tahun 2014 mmg tahun melawat malaysia kan? hehe.. jom jumpa kat JB!

  2. mamapp says:

    mmg ada kaitan dgn tahun melawat malaysia kot ita hehe
    kak noor.. rasanya mmg best cuma penat sket la

  3. Alhamdulillah..bersyukur pada Allah..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors