Thursday, January 2, 2014

Gelagat budak2 g skool.. ada apa dgn kerusi???

Kenapa plak bebudak ni suka tersangkut kt kerusi?? Uishh tak boleh komen lelebih nnti syafi punye time belum tentu lagi.. haha

Opss yg last ni mmg xkena kt sekolah yer



9 Responses so far.

  1. sy pun hairan macam mana la kepala bole termasuk kat kerusi tu huhuhu

  2. *Really very interesting post, Thank's for share....
    social media network marketing
    .

  3. aisya says:

    gambar yg last sekali yg tak tahan tu.. hehe...

  4. Cheqna says:

    Kesian budak2 tu..hope tak ada dah lagi kes2 mcm ni.

    Happy New Year.:-)

  5. hahaha.. byk plak gambar koleksi lekat kat kerusi yer

  6. Aminin says:

    belum biasa lagi ngan kerusi tu...hahaha

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Click me

Top Commentor

Make your own

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 160,006 & 160,066 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi slot ad free dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

Click me