Thursday, September 19, 2013

Beli powerbank dari dealmate

Puas hati dgn service dealmate. Cuma tak tau lg produk ni ok le idak. Buy 1 free 1. Harga cuma rm74 je after rebate rm5.

Dulu mama x yakin beli online ni tapi so far yg mama beli ok laa

9 Responses so far.

  1. last month saya baru beli powerbank thru groupon, puashati, saiz dia cute je size half duit RM1

  2. so cute..tp skrg dah byk n murah2 kan..tak mcm mase mule2 klua dulu..

  3. wow, siap dapat barang free.

  4. fuzamusa says:

    power bank satu keperluan sekarang kan,..

  5. S.K.A says:

    1kperluan ni =) xpnh lg guna..hrap ok la..sbb skrg bnyak yg ciplak

  6. brg online memang ok ^_^ lebih murah

  7. Rozita says:

    aku pernah beli gak online.. so far ok je..

  8. Assalammualaikum mama, try tengok speed transfer bytes dia macam mana, try copy file besar masuk, tengok berapa mb kalau besar gak, memang power, atau pun copy masuk file movie pastu run dari dalam tu, takder lekat2 makna kata produk ok.

    is cuitt tige untuk mama.

    iskandarx.com

  9. is datang cuit 4 ketul pulak kali nie, hehehehe mama leh balas kat Chitika is.

    iskandarx.com

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 336000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..