Monday, June 10, 2013

Follower dah 4000.. thanks u ol

Salam semua.. sori yer mama bz skrg ni.. mak mertua disahkan menghidapi kanser usus dan alhamdulillah selamat operate mlm sabtu lepas.. so, sbuk la sket berulang alik dari shah alam ke HUKM specialist..

 

Tadi baru perasan follower mama dah mencecah 4000 orang.. terima kasih yer kepada yang sudi folo blog mama yg tak seberapa ni.. malu weh.. thanks kepada http://www.azerawati.com/ kerana sudi jd follower ke 4000. Mama nak minta alamat nanti nak bagi something tanda ingatan buat Azerawati yer..  

 

11 Responses so far.

  1. alhamdulillah tahniah..

  2. hana hadi says:

    waaah banyak tu..tahniah

  3. Mizz Aiza says:

    tahniah, dah ramai follower.. wah.. untungnya jadi follower ke-4000.. :D

  4. Rozita says:

    wah... tahniah adak.. rezeki datang sekali dengan tetamu tu...

    semoga.. MIL cepat sembuh ye...amin..

  5. mamamyja says:

    wah... tahniah.. mama follow la blog eyja plak.. www.mamamyja.com
    byee

  6. Tahniah mama pipie...mmg satu perjalanan yg panjang utk smp tahap ni kan. Semoga blog mama pipie trus maju ke depan...congrates mama pipie. :)

  7. jeles dengan follower yg 4000..hehe....saya nak cari follower yang ke 1000 je boleh utk dapat free gift dari saya.haha...bila la hagaknya ye

  8. Kesian nya..kanser usus...arwah ayah saya pun kanser usus..lepas tahu ada kanser..4bulan kemudian dia pergi...

  9. el says:

    congrat mama..
    bila nak belanja el haha

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Click me

Top Commentor

Make your own

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 160,006 & 160,066 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi slot ad free dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

Click me