Monday, June 24, 2013

Bila jerebu...

Jerebu makin teruk kt shah alam harini.. yg aku takutkan kini dh terjadi.. syafi kena semput lagi.. alahai cepat le sihat anakku..

7 Responses so far.

  1. Alahai kesiannya...moga cepat sembuh...aminnn

  2. saya pun risaukan anak kembar yang girl,ni.dah bertahun tak kena asthma attack,tapi kalau dalam rumah pun dah bau asap..risaulah jugak huhu..semoga cepat baik ye syafi.

  3. SiTi says:

    moga cepat sembuh ye.... ct pun dah sakit2 tekak gak ni

  4. Rozita says:

    kesiannya syafi adak... semoga cepat sembuh ye nak..

  5. Rozita says:

    ini link untuk beli hati unta adak... cuba la mana tau berkesan dengan syafi.. aku nak belikan kat sini dah tak jual...

    http://www.hatiunta.com.my/home

  6. Mizz Aiza says:

    kasihannya.. semoga cepat sembuh ya..

  7. Alolo.. kesian.. time jerebu ni kesian kat orang yg ada asma.

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Click me

Top Commentor

Make your own

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 160,006 & 160,066 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi slot ad free dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

Click me