Wednesday, May 8, 2013

Wordless Wednesday

First time dalam sejarah.. Syafi makan maggie masa kat PD aritu.. dah lapar sgt le tu lepas mandi pool hee.. lepas makan terus pengsan (zzzzzzz.... tido).. Sebelum ni tak pernah mama pipie bagi dia makan Maggie mee.. takut gak nak kasi budak kecik makan ni sebab byk msg kan

3 Responses so far.

  1. Rozita says:

    waahhh... 1st time ke adak? tabik arrr... tp sampai licin ye dia makan... hehe.. lepas ni mesti mintak lg..

  2. Mizz Aiza says:

    baru first time makan megi? bagusnya.. memang ianya tidak baik untuk kanak2 sebab kandungan msg yang tinggi.. aiza kerap makan megi masa study dulu sebab malas nak masak.. hihi..

  3. mamapp says:

    ita, ni first time dia makan.. dia kata mmg sedapp.. tp lepas tu xde plak dia minta lagi :)

    aiza.. masa mama student dulu pn mama melantak juga hehe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..