Saturday, May 4, 2013

Selamat mengundi!

Gambar ni masa kt PD smlm.. Suka budak kecik ni dpt topi koboi.. Selalu offer nak beli tp dia tanak. X sangka kali ni nak pula dia beli.. Skrg ni kami dh ada kt kampung. Wah kat sini happening betul mood pilihanraya.. Mcm2 ada.. Baru tadi geng2 pas dan pkr buat gimik kt jalanraya.. Seronok plak tgk.. Hmm.. Korang dh fikir lom nak undi sapa esok? Harapnye pilihan kita adalah pilihan yg terbaik utk kita, agama dan negara.

Selamat mengundi semua!

2 Responses so far.

  1. comelnya dapat topi koboi..selamat mengundi :)

  2. mamapp says:

    thanks blueice.. dia suka plak topi koboi tu

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..