Thursday, April 4, 2013

Bila Syafi bad mood

Alkisah.. pada satu hari.. aku ajak syafi “makan luar”..

 

Aku: “Jom Syafi kita makan satay kat luar harini, nak tak?”

Syafi: “OK mama”

 

Bila sampai kat restoran Haji Samuri tu.. di depan pintu restoran Syafi menangis kuat sambil hentak2 kaki dan juga sambil terjoget2 ala2 beruk mat ye..

 

Syafi: “Syafi tanak makan dalam ni.. syafi nak makan kat luar!!” (sambil tunjuk kat open space area parking tu)

Aku: &@##!#&$%$&*()!@@ ler.. budak ni ingat nak makan kat mana ni?? Ni la makan luar, my son.. isy..

 

 

5 Responses so far.

  1. hahah....lawak laaa syafiii......adda...lama x jumpa :)

  2. hehe...tak faham rupanya....kita masa kecik pun gitu jugak agaknyakan...

  3. mamapp says:

    awin.. rindu dgn ko hehe..

    fai n hainom.. budak2 ni pemahaman dia tak sama dgn kita kan hehe

  4. Rozita says:

    sabo je la... dia buat perangai sbb nak adik kot.. hehe..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 336000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..