Monday, February 25, 2013

Sambutan Birthday Syafi

Salam semua, hari Sabtu lepas kami buat sambutan kecil-kecilan birthday Syafi yg ke-5 dan sepupunya Yasmin.. Tak sempat amik gambar byk2 sebab tgh sibuk ke sana sini.. gambar potong kek ni  la satu-satunya gambar yg sempat diambil guna cameraphone. Tu pun topi birthday syafi dah campak kemana2 je. tak check plak kot2 en Hubby ada amik gambar kt tab.. takpe kalau ada nanti aku post kan..

 

anyway sabutan meriah walaupun simpla. beli kek secret recipe Choc Chip Walnut pilihan Syafi and sepupu.. pastu, ada nasik lemak, rendang ayam, paru goreng cili dan ayam goreng berempah.. ada pudding, choclate2, gula2.. kenyang betul perut ni walaupun simple je.. p/s: Syafi dpt hadiah senapang tp semalam dah patah dua dah huhuu..

 

3 Responses so far.

  1. lan ahmad says:

    Wah...apy besday syafi...kikikiki....kek lebih ada tk?

  2. hepi besday syafi...sebaya dengan anak no. 4....5 thn juga...
    best dapat potong bersama sepupu...

  3. mamapp says:

    thanks ye lan & Qhaifa.. wah congrates ye qaifa.. anak dah 4 gituh.. syafi tah bila nak dpt adik ni hihi.. lan, meh dtg umah kek ada lagi ni hihi

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors