Monday, February 11, 2013

Nak balik shah alam dah..

Kami on d way balik shah alam.. Huhu.. Miss my mom already.. Mcm budak kecik plak kan haha.. Anyway kami kt tesco melaka ni.. Esok nak rehat2 dulu kt umah then barulah semangat sket nk g kerja rabu nanti, kan..

Apapun syafi lah yg paling seronok sebab sabtu tu kami buat small party utk smbut birthday dia.. Seronok dpt mcm2 hadiah dan ramai kawan yg dtg.. Wpun bday dia lg seminggu tp saje smbut awal sebab dh terbiasa smbut bday dia kt kampung. Alang2 cuti pnjang ni dpt la sedara mara datang umah.. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar..

Doakan kami selamat smpai shah alam ye..

12 Responses so far.

  1. Rozita says:

    ko balik kampung ye...bestnya...kalau aku balik sure leh jalan rumah ko gak adak...

  2. kita yang dok melaka pun tak tau...hehehe

  3. mamapp says:

    hee.. mmg best balik kg ni ita.. ntah bila la boleh jumpa ko kan

    bunda.. thanks ye

    viva sakura.. tesco melaka tu syafi mmg suka sebab ada playground.. bayar rm10 tapi dia mmg suka

  4. seronok dpt smbut party even that small :)

  5. semoga selamat sampai shah alam...cuti skolah dh nak abes dh..huhu

  6. Cuti dah abis....Semoga selamat kembali balik ke rumah sendiri...

  7. kamu kite says:

    salam ..
    mama . ade hadiah agi x ? kite pon nak jugakkk :D
    bole ?
    heeeeee

  8. dah besar dah syafi ni...bila mama nak hadiahkan adik ni hehehehe....

  9. mamapp says:

    alhamdulillah dah besar dah budak kecik ni.. harini bday dia yg sebenar.. kamukite.. kalau nak patung ultraman dan motor mainan meh la dtg..

    scarlet.. mama kt sec 6.. scarlet duk shah alam gak ke?

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 334000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..