Thursday, December 27, 2012

Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun!

Salam semua.. minta maaf ye mama pipie ada byk entry tertunggak nak citer spt cerita bawak syafi jenjalan planetarium, taman rama-rama dan muzium polis.. tapi disebabkan tak jumpa cable camera, so tak dpt nak cerita lagi buat masa ni huhu..

 

sekarang ni mama pipie nak ajak kengkawan semua join GA yg dianjurkan oleh sahabat mama merangkap ex-classmate mama masa sek menengah dulu iaitu Rozita -> Ceritaita. Kalau nak tau lebih lanjut leh klik kat link tu ye.. GA bersempena Birthday Husna kiut (anak bongsu ita) dan anniversary blog sempena 5 tahun.. Kalau nak kata sempena bday tuan blog pun buleh gak sebab bday Ita 3hb January ini.. beza 2 hari je dgn mama pipie. Tu yg susah nak lupa bday kawan mama yang satu ni..

 

Apapun rugi tau kalau tak join.. hadiah best2 ni ni  leh makan pizza dgn keluarga.. Hadiah berupa Cash Voucher Pizza Hut RM10 bagi 5 Peserta dan Cash Voucher Pizza Hut RM5 untuk 5 Peserta lagi. Peserta akan dipilih secara rawak..

 

Sini mama pipie tepek sket syarat2 penyertaan ye.. senang ajer

 

Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun!

Syarat-syarat penyertaan:

1.   Mesti follow blog Cerita Ita dan like fanpage Cerita Ita di facebook. - tak wajib à Folo blog sudah dari dulu lagi.. tapi sori ye ita, aku tak dpt nak folo kt fb. Opis block la takleh masuk fb. Huhu..

2.   Mesti ada blog dan buat entry tentang Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun! dan letak kat komen link dia. à OK dah buat

3.   Tolong promote tentang contest ni dengan kawan-kawan di mana-mana saja. – tak wajib à Dlm entry ni kira dah promote la kan J

 

Good luck semua..

 

5 Responses so far.

  1. gd luck..nak cuba gak laa

  2. tq adda... sayang ko... eh tapi hadiah tu bukan untuk pizza hut je tau.. kfc dan rasamas pun boleh...

    pssttt..tq gak ingat birthday aku..

  3. Wah, semuanya makanan. Lapar pulak... Haha

    -> ❤ TechKini.com

  4. Cheqna says:

    Good luck pada sapa-sapa yang mencuba :-)

  5. wah, jadi anak yang solehah ya naak ^^

    Rumah Dijual

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Click me

Top Commentor

Make your own

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 160,006 & 160,066 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi slot ad free dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

Click me