Wednesday, December 5, 2012

Babai gigi geraham ku

Goodbye gigi geraham kiri bawah ku.. Akibat kesakitan yg melampau smpai xleh tdo selama 2 hari, aku tnpa berfikir pnjang terus je suruh doktor cabut ari isnin lepas. Sebab kalau buat root canal mkn masa. Dan dulu masa hubby aku buat, lagi berganda sakitnya.. So, xnak la amik risiko..

Haa.. Lega sudah.. Tp bila tgk gigi yg dh dicabut tu terasa sayang plak sebab nmpak kuat lagi.. Huhu.. Apapun thanks ye gigi geraham yg byk jasa..

7 Responses so far.

  1. selamat tinggal..susah gk tu tkde gigi geraham

  2. Rozita says:

    laa.. ko pun rongak cam abg long gak adak?

  3. assalam ziarah ;)
    saya tahu komen ni out of topik,
    tapi saya harap sangat tuan/puan blog dapat bantu saya untuk menang iphone 5 kat sini.

    http://puangojes.blogspot.com/2012/12/bantuan-di-perlukan-klik-g1-dan-undi.html

    bantuan tuan/puan blog amat2 saya hargai. terima kasih ya :)

  4. saya pun cabot hari tuh, gigi atas..sayang sgt.tpi dh tak ble diselamtkan..:(

  5. Rozita says:

    meh la join contest aku adak...

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

  6. kitatauke says:

    baru jugak cabit mggu lps...tak tahan sakit...terpaksa la korban...sakit gigi ni..org bising pun tak boleh...rase nak bagi penerajang je...:)

  7. takut bab cabut2 gigi neh. seram T___________T hehe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 336000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..