Thursday, November 8, 2012

Tadika Konsert Syafi

  Huhu.. sori ye.. ini cerita sudah lewat hampir seminggu.. maafkanlah aku yg sedang dilanda mood M ini yer L ..

 

Last Saturday adalah Hari Konsert Sekolah Syafi merangkap Graduation utk budak2 6 tahun.. syafi ada juga masuk persembahan.. lagu Mulberry Bush, How Many Finger Do You Have & Ummiku Sayang.. Alhamdulillah.. bersemangat dak kecik tu menyanyi dan menari.. Last persembahan bersama cikgu2 lagu Can Mali Can, Joget Hindi It’s Rocking, Joget Sayang Disayang.. dan ada lagi lagu yg aku lupa nk sebut hihi (sori la ai pelupa)..

 

So far.. mmg seronok laa.. Cuma yg tak seronoknye bila segala persembahan yg hubby aku rekod dalam Tab hilang.. Huhu sangat frust okeh.. tetiba ajer memory card tu tak boleh di detect oleh PC/Hp/Memory Card Reader dan segala bagai mak nenek.. sedey ai tau.. gambar yg aku dpt amik ni pun tak banyak.. masa persembahan How Many Finger lagi la tak amik langsung.. alahai.. COBAAN sungguh..

 

Korang tau tak cara nya kalau nk detect semula memory card tu? Besar harapan aku nak selamatkan video2 Syafi ni..

 

7 Responses so far.

  1. hmm , tak tau pulak camne nak detect video .hehe , btw, cantik tadika dia :D

  2. ~farah~ says:

    ada IT centre yg boleh buat data recovery. tp kdg2 diorg charge melampau. sy pnh buat utk dptkan blk gambar2 dia charge smp 250, tp dpt kautim 150. byr jugakla sbb syg gambar punya pasal..hihi

  3. aisey, memory card sy pun kenal virus.. siap hidden semua file pic sy, erkk...

  4. nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
    http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

  5. Rozita says:

    aku paling suka lagu Ummiku sayang tu... siap paksa anak-anak nyanyi...hahaha...

  6. Adda...masih aktif tulis blog ye..pekabo..

  7. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
    terima kasih admin

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Click me

Top Commentor

Make your own

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 160,006 & 160,066 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi slot ad free dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

Click me