Wednesday, October 10, 2012

Jom singgah 2 blog best ni..

Salam semua, minta maaf byk2 ye sebab dah sebulan lebih aku tak blogwalking.. huhu.. mood ke laut.. pastu sibuk dan stress yg amat kat opis.. tp alhamdulillah skrg ni dah ok sket.. cuma aku tak dpt nk komen kt post korang sebab kt opis blogger kena block huhu.. ada sesapa tak yg tau cara nak atasi menda ni x?

ok, sambil2 tu jomlah lah kita melawat ke 2 blog yg aku nak promo ni.. kalau rasa2 nak tempah coklat sedap or kek-kek yg sedap.. silalah berkunjunng ke Ozzy Cake D'Luscious™ insya allah sedapp.. aku penah tempah coklat utk hadiah GA aku sebelum ni.. so far, feedback kata sedap.. lagipun blogger ni kawan sekolah aku.. dia ni mmg sporting abis ehe.. kalau nak tempah kek leh klik aje banner kt bawah ni


contoh produk yg dah lama buat aku terliur spt di bawah:
 
  isy.. terliur la plak hihi

Lagi seorg blogger glemer ni rasanya ramai dah kenal kot.. baru perasan cik lala ni pn dah ada kedai sendiri.. Lalatulips Collection .. so, kalau korang nak beli tudung ke, kftan ke or produk kesihatan bolehlah ke sana yer..


contoh barang kat kedai cik lala ni spt berikut:

 wow macam macam ada.. jom lah cuci mata

3 Responses so far.

  1. Rozita says:

    aku mmg dah lama geram dengan blog atas sekali tu....

  2. It is a pleasure to have your kind visit my dear friend,visit me again OK!

  3. mamapp says:

    hihi.. Geram tgk kek dgn coklat ke? Aku pn sama hehe ita

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 336000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..