Thursday, August 2, 2012

Kenapa mama balik pukul 12?

Haa.. Korang penah tgk tak gambo mcm kt atas tu.. Tu adalah part of mama punye keje..

Alkisah.. Dh 2 hari aku balik lambat disebabkan mende ni.. Mlm td hampir kul 12 baru nak balik.. Hasilnye masih tarakk.. Huhuu

kena dptkan semuanya hijau, xde satu pn yg merah utk disubmit ke germany.. Harini perjuangan perlu di teruskan.. Korang doakan yer..

Minta maaf byk GA tu aku cxsempat nk review lagi.. Minta beri masa hingga nx week yer.. Thanks u ol

12 Responses so far.

  1. waaaa...keje kena buat apa tu ek.huhu
    slmt bpuasa,sis...

  2. Faiz says:

    hehhe penatnya balik kul 12..

  3. buatbest says:

    Wah projek beso tu~ hoho

  4. aisya says:

    ape tu mama?
    busy2 jugak tp jaga kesihatan tau.. tmbh2 bulan puasa ni.. hehe

  5. Zie Fauzi says:

    mesti letih balik lambat kan.... apa2 pun take care..

  6. Cheqna says:

    InsyaAllah hari ni berjaya hendaknya..amiin.

    Take care.

    :-)

  7. graf ape tu k.adda... nk submit ke germany? wah projek mega nih.. all the best ya ;)

  8. Rozita says:

    err..ko buat apa ni adak? langsung aku tak faham.... apapun good luck ok.. berjuanglah!!!

    letih woo balik sampai pukul 12..kalau aku dah colapse dah...

  9. klau kt osiloskop tu tau laa.. tp versi byk kaler cmni x pnah tgk, hikk...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..