Tuesday, July 31, 2012

MP-Biz Giveaway: Sticky Post

Ini adalah sticky post sehingga 31 July 2012.. 
untuk entry terbaru sila klik di bawah ye..

Salam semua, memandangkan bulan May ini adalah bulan pembukaan Kedai Mama Pipie (under company name MP Biz Enterprise), juga sempena meraikan annivery Mama Pipie yg ke-5 tahun pada 26/5/2012 ini, maka dengan ini mama pipie berbesar hati nak buat GA untuk u ol...

 Syaratnye mudah ajer (terbuka kepada org yg mempunyai blog sahaja ye):
1) Sila letakkan blogshop kedai mama pipie http://mamapipie-biz.blogspot.com/ di bloglist korang
2) Selepas itu, sila komen di entry ini [http://mamapipie-biz.blogspot.com/2012/05/mp-biz-giveaway-25512-31712.html] atau klik je kat banner tu.. Tinggalkan link blog anda di sana..

Hadiah penyertaan adalah seperti berikut;
Tempat Pertama: Voucher RM60 di Kedai Mama Pipie
Tempat Kedua: Voucher RM40 di Kedai Mama Pipie
Tempat Ketiga:  Voucher RM20 di Kedai Mama Pipie
10x Hadiah Saguhati

Pemenang akan dipilih melalui random.org
Tarikh tutup adalah pada 31 July 2012..

Thanks ye atas sokongan korang

60 Responses so far.

  1. kalau aku join, boleh kew wey?

  2. onlyx-45 says:

    wah infonya bagus sob..
    sangat bermanfaat & lengkap lagi..
    makasih ya :)
    salam kenal :)




    #Happy BLogging :D

  3. syiela says:

    InsyaAllah ada masa saya join ye MP

  4. ok syiela. thanks ye

  5. Cheqna says:

    All d best with your bzness and happy anniversary..semoga berbahagia bersama di dunia dan di akhirat.

    :-)

  6. opahcyber says:

    Thanks cheqna for the wishes. Aminn..

    S.online, lets join

  7. nice GA.. sop join juga nanti

  8. farah n sop, silalah menyertai GA ini. amat2 dialukan :)

  9. Wanieys says:

    Insyaallah seblum tarikh tamat klu ada masa Wanieys join k mama pipie :)

  10. thanks ye wanieys.. jemput la join ye

  11. dah join, errr... tak payah buat entry kan? hehe
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

  12. cikgu faiz kena letak link kat blogshop kedai MP yer.. baru.ah penyertan dikira.. anyway good luck ye

  13. insyaallah ada masa akn joint

  14. opahcyber says:

    silakan join kesuma, amat dialu2kan

  15. eita says:

    ada masa teringin jugak nak join ni

  16. eita, jemputlah join.. syaratnye pn mudah aje

  17. nak join la.. xpyh buat entry kan.. huhu

  18. jemput join nurul.. takyah wat entry just letak dlm bloglist ajer

  19. assalamualaikum.

    bestnya ada give away macam ni.
    saya dah join.
    nice to meet you, sist.
    insyallah, saya akan jd customer Kedai Mama Pipie :)

    ini link blog saya

    http://thingstobehappened.blogspot.com/

    jemput singgah :)

  20. thanks ye miss Bella.. jemput2 lah singgah kedai mama tu ye

  21. id follower:umiliza989
    link:

    http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/06/mp-biz-giveaway-sticky-post.html

  22. terbaik la mama bagi voucher free.....

  23. EP, silalah join.. :)

  24. nice blog,, suka menyemarakkan suasana saje nii.. :)

  25. insyallah..will join :) nice GA

  26. thanks yahya.. jom la join

    cik apple, mama tunggu penyertaan cik apple yer :)

  27. Lil_me says:

    Joined! =D


    http://thelittlefh.blogspot.com/2012/06/mp-biz-giveaway.html

  28. thanks ye lil_me.. nanti tolong tinggalkan link kat blog kedai yer :)

  29. McNa says:

    salam
    join gak..mcm simple je..huhu
    tyr nasib
    http://mazlina85.blogspot.com/2012/06/tinggalkan-jejak-anda.html

  30. Salam mcna.. Thanks ye sudi join.. Nnti mama update dlm senarai peserta.. Nanti pls tinggal link kt blogshop ye

  31. Bagus nie...
    http://www.software4kita.com/

  32. Saye belum paham saat ini Mama- Pipie, boleh dijelaskan ulang and silakan singgah ke JAMBOGH KITA ye . . .

  33. thanks yer sudi singgah.. nanti mama tinggal msg kt blog awak

  34. wahhh mashuk nampak tuan belog ni ahax :)

  35. kalau tak ada bloglist macam mana ?T^T

  36. mamapp says:

    nabilah, hee.. kalau takde kena buat astu la hihi

  37. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

  38. zondim says:

    hallo mamah, kunjungan balik kalau berkenan.

  39. tahniah...on your bizness..good luck!

  40. http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/mp-biz-giveaway-25512-31712.html

  41. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/mp-biz-giveaway.html

    saya join...follower #70

  42. mamapp says:

    jemput lah join Lelord..

    thanks ye cik Hannah & sipipi merah

  43. haNem says:

    hanim dah join..thanks jemput :)
    http://sepetishanim.blogspot.com/2012/07/mp-bizgiveaway.html

  44. mamapp says:

    thanks hanem.. good luck yer

  45. tq mama jemput una join contest ni..tp macam mane nk letak bloglist mama..una taw..bole x mama ajar...sb una pn baru je lg kt blogger ni..:)

  46. Kunjungan pertama di blog ini, tolong dilike ya, artikel yg menarik semoga makin rame pagenya :)

    Btw temen2, mungkin temen2 disini ada yg dah pernah nyobain game online MMORPG PUTRA LANGIT ??, jadi gini aku baru-baru ini main game gokil keren ini neh - PUTRA LANGIT ONLINE - dah nyobain wa waktu itu pas masa alpha test gameplay-nya addicted banget loh banyak fitur menarik, klo mo tau lebih lanjut masuk aja fanspagenya di -> http://www.facebook.com/putralangit.online, dan MICROSITE-nya => http://putralangit.capple.net/microsite/ , game ini diangkat dari komik terkenal TONY WONG "LEGENDA PUTRA LANGIT" yang terkenal itu loh, cekidot aja biar lebih jelasnya di link2 yg ane kasih klo suka jangan lupa di like yo

  47. mamapp says:

    jom ajak kawan2 join GA ni.. masih ada masa lagi ni

  48. NAJ DTG JOIN...NAJ LETAK LINK AKAK KAT LINK YE...KAT SITU BLOGLIST NAJ :)

    http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/mp-biz-giveaway.html

  49. mamapp says:

    thanks yer nurakmaniza.. good luck yer

  50. Salam K.atie join.Semoga ada rezeki kat sini.Aminnnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/07/mp-biz-giveaway.html

    ID:azatiesayang

    Terima kasih

  51. hari ni last day! wahh sempat juge hanie join... ;)

    tahniah pembukaan kedai baru n hepi anniversary ye kak adda... ;)

  52. mamapp says:

    thanks ye azatie kerana sudi join..

    hani, thanks ye for wish.. good luck tau

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 334000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..