Wednesday, April 18, 2012

Wordless Wednesday

Aish.. terlambat plak nak post arini.. ni masa ke putrajaya aritu.. dpt le syafi berkenalan dgn permainan paintball.. minat betul dia

9 Responses so far.

  1. teringin nk main paintball, tp blom ada pluang, huh...

  2. xpnh main lagi.. tp tgk org main cam best...

  3. eLL says:

    pipie men paintball ker

  4. larat ke pipie nak angkat senapang tu...

  5. mahal oo main menda alah ni kakak.kwn saya ada men.brg2 dia..hmm

  6. ouh..mesti best kalau dapat main paintball ni..leh shoot shoot macam real gitu

  7. mama penah main. siap kena tembak lg. aduh sakit giler.. sampai terlepas gun tu dr tgn mama dek kerana nk menanggung sakit, lebam mkm 1 bulan baru hilang huhu..

    syafi aritu masa kt sunway lagoon nk main tp org yg jaga tu x bagi hihi

  8. iena abu says:

    hanya org yg tahan lasak jer leh main ni.

  9. sebenarnya takde la lasak sgt. men tambak2 je. hihi tp ok lah kalau nk try sekali sekala mmg best. esp kalau free kan.. bak kata afzal mmg mahal sket

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..