Saturday, April 14, 2012

Siapa dia pengcapture no 155,055 tu

Haa.. sori ye ni entry terlambat plak mama nak publish.. mama nak ucapkan congratularion kepada pengcapture no 155,055.. siapa lagi kalau bukan HARIS KAITO.. Thanks ye Haris sebab rajin support mama esp ttg capture2 no ni hehe..

 

So, mcm biasa nantikanlah hadiahnye nanti ye..

 

Bagi no baru plak mama nak tawarkan 2 ad slot mama yg asyik kosong je ni kepada 2 org pengcapture no seterusnya iaitu no 166,006 & 166,066.. kita tengok sapa yg kena!!

7 Responses so far.

  1. SyUhAdA says:

    thniah kpd yg bjaya..

  2. Puan Kutu says:

    oh ada pengcapture yekt sini.macam mana sy boleh tak tahu ye.hehe..

  3. mcm biasa.. sy singgah tapi x tgk pun counter tu, hukk...

  4. tahniah pada yang berjaya

  5. mama mmg ada buat everytime. ni le smal2 GA utk hargai visitor blog ni hihi.. lepas ni rajin2 le tgk counter kt bawah tu yek

  6. hazfee says:

    wah, rajin buat capture counter ye mama :)

  7. tahiniah kepada pemenang..
    sonoknyerrr dapat hadiah..hihi

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..