Tuesday, March 27, 2012

Sunway Lagoon

Salam semua, sori ye sebab lama sgt tak update blog. Dah bersawang dah ni.. ish.. ish..teruk betul aku ni kan hehe..

 

Sebenarnya 1-2 minggu ni aku agak busy sket. sebab tu la agak menyepi. Cuma kali ni entry kenalah buat sebab nk cerita yg kitaorg gi Sunway Lagoon sabtu lepas sempena family day. Mmg seronok sgt2 sebab dpt berendam sepuas hati.. especially syafi tu.. berendam tak ingat dunia. Masuk pool sampai 2 kali round. Kalau pihak sunway x bg warning suruh keluar, maunya syafi tanak balik..

Kena halau dari pool kul 6pm baru kitaorg beransur keluar haha.. Kiranya kitaorg ni ada kat sunway lagoon dari mula buka sampai dah tutup daa..

 

Apapun, memang seronok. Kalau tak silap aku bayaran masuk ke sunway lagoon RM75 utk dewasa, RM58 utk kanak2. Tapi kitaorg masuk free aje.Thanks ye kepada kelab sukan yang menjayakan event ni.

 

 

22 Responses so far.

  1. Koding says:

    tumpang seronok ...

  2. ~farah~ says:

    bestnya! xpenah smp pun lagi. mahal jugak ek fee dia..

  3. eLL says:

    seronoknya..tak pernah masuk kesana, padahal dulu masa stay kat PJ rumah dekat ja. skrg dh pindah kedah lagi tak tahu bila nak kesana..

  4. banyak kali jgk mak plan nak pi Sunway lagoon ni tp x sampai2 lg hajatnya

  5. puanbee says:

    kalau free memang seronok lah mama ..hikss

  6. saya kalau baca blog ini rasanya seperti masih kanak2, teringat masa kecil, mandi bersama2 kawan di kolam renang
    thank sobat infonya

  7. Cheqna says:

    saya kurang minat main2 air..sejuk and basah2..hehe

    :-)

  8. klANA says:

    amboi.. seronoknyer syafi dpt berendam lama..he2

  9. syoknya sunway.. lama tak pergi.. ;)

    -madammondoq-

  10. sungguh bahagia ceria liburan bersama keluarga :)
    keep happy always for you and family :)

  11. Nice bro..

    sambil meninggalkan jejak di sini

  12. suke suke suke.

    saya sngt suke sunway lagoon !

  13. aisya says:

    xpernah lg pergi kak.. selalu g hotel sunway tu je la, tu pun sebab byk seminar kt situ dulu.. huhu

  14. Aida Omar says:

    bestnye pergi bercuti.. dapat menenangkan minda jugak. Wah saya nampak benda yang macam katak la kat situ.. hik3..

  15. arie5758 says:

    Pernah sekali ke Sunway Lagoon waktu singgah di malaysia. Jadi rindu kenangan nih mama syafie :)

  16. McNa says:

    best nyer main air
    salam kenal ye
    http://sharecrite.blogspot.com

  17. sebenarnye mmg seronok pegi sini lebih2 lagi bila free haha.. wah arie pn pernah sampai sini juga ya. best kan

  18. nexx says:

    hmm.. teringin nk g sunway juga

  19. nampak macam bestkan.rasa macam nak pegi jugak.

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..