Tuesday, March 13, 2012

Pengcapture 150,000 dan nombor jackpot baru

Salam semua, kalau korang prihatin, sebenarnye pengcapture no 150,000 telah pon dikenalpasti.. rasanya mmg familiar dgn nama Fiezah91 ni. Dolu2 selalu blogwalk kat blog dia. Tapi menurutnya dah sebulan dah blog di delete. Hmm.. sayangnya. Maybe ada lah tu reason tersendiri kan.

 

Apapun, congrates ye Fiezah91. Nantikan hadiah dari mama pipie.. Jauh ni hadiah tu nak berjalan. Kena naik belon lagi ke Sarawak hehe..

 

OK, nombor baru seterusnya utk korang capture adalah 155,055 ye. Good luck ye!!

9 Responses so far.

  1. Rozita says:

    waa... lama betul aku tak singgah sini...

  2. kurang bernasib baik.. haha

  3. SyUhAdA says:

    thniah kpd yg bjaya..

  4. dok singgah sini tapi x perati pun number2 tu, hikk...

  5. wah.. dah ramai pengunjung.. :-)

    tahniah

  6. PuanEma says:

    tahniah , lama tu mama pipie buat program ni ..rasa nya sejak bee kenal mama pipie le, sebelum dpt initty lagi haha ..

  7. PuanEma says:

    opss terpakai id puanema , sebenarnya ni puanbee.com

  8. thanks yer kerana mengomen di sini. sori tak dpt balas komen secepat mungkin.. nantikan no 155,055..

    saje buat ga simple2 utk hargai visitor blog mama pipie

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..