Thursday, March 8, 2012

Alhamdulillah.. Syafi dh start sekolah

Haha, 1st of all.. jgn terkejut plak tgk gambar kat atas tu.. gambar aku n Yusry ni di ambil lebih kurang 10 tahun lepas semasa menghadiri splash party di sunway lagoon. Masa ni aku tgh basah kuyup lepas berendam hehe.... masa ni yusry belum kawen lagi. Aku pon bujang trang tang tang lagi hehe.. tadi belek2 dlm computer terjumpa plak..

 

Alhamdulillah.. Syafi tak terkena virus HFMD tu. Sampai skrg Nampak OK. Memandangkan cousin dia dah sihat, maka dia pon dh start sekolah semalam. Hari sebelum tu dia ada bgtau yg dia mimpi gi sekolah. Dh rindu nk ke sekolah kot.. semalam, pepagi lagi dah bangun tanpa aku kejut. Bagus laa.. hehe.. tu jer nak citer. Selamat bekerja ye kenkawan semua..

7 Responses so far.

  1. hajarus says:

    comeynyer k.adda... yusri pun ensem... sgt sepadan dier kawin ngan lisa... :)

  2. Aida Omar says:

    wah bestnye sis dapat jumpa yusry.. alhamdulillah syafi dah ok :)

  3. dulu dua2 bujang...skang dua2 dah kawen,huhu...Alhamdulillah, gmbira syafi sihat2 aje..:)

  4. slamat ya safi dah start skolah

  5. kakngah says:

    alhamdulillah syafi dah ok..
    yusry dr dulu smpai skrg menten gitu.

    p palang s
    mintak jasa baik mama pipie klik button like, +1 dan tgglkan komen kat SINI eh! thanks in advance.

  6. hehe.. yusry dari dulu smpai skrg menten. tp mama pipie semakin chubby haha

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Click me

Top Commentor

Make your own

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 160,006 & 160,066 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi slot ad free dari mama pipie :)

About Me

My Photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

Click me