Wednesday, February 22, 2012

Mode tak sihat

Huhu.. Hari ni mode tak sihat.. Selsema, batuk, sakit tekak.. Plus sinus skali kot.. Citer pasal sinus or resdung ni.. Sgt pelik tau.. Sebab seumur idup aku xpenah ada sinus. Cuma tahun ni baru kena.. Adakah chemical exposure boleh sebabkan sinus?

Apapun, sinus aku ni jarang2 menyerang. Makan apapun xde masalah. Cuma, kalau tetiba dia dtg mmg terus kong la.. Huhu.. Ada sesapa yg nak share x pasal sinus ni?

P/s: shila jualjual2u.blogspot tgh cari follower ke 700 plak. Cuba2 laa

10 Responses so far.

  1. ummiross says:

    kesianya, get weel soon dear..

  2. Faiz says:

    get well soon adda..

    napa security words ko ni sangat susah nak baca..

  3. Ms Fai says:

    semoga cepat sembuh.. mkn vit c sbb vit c mempunyai anti-histamin yg boleh mengurangkan radang sinus ;)

  4. alolooo sian nyaaa... moga cepat baik yer...:)

  5. NzA says:

    take care my dear sis....

  6. El3kTr0 says:

    Hello!!!! Be happy on this weekend and show you smile :D

  7. semoga cepat sembuh sis! :)

  8. Hello my dear friend! Have a wonderful and blessed weekend! Greetings from Brasil

  9. thanks semua. alhamdulillah beransur ok.. nak cari vitamin c la lepas ni

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..