Wednesday, January 4, 2012

Hari ni 1st day saya sekolah

Salam semua.. Hari ni saya mula sekolah. Tadi ramai teacher sambut saya kat sekolah. Tapi saya agak nervous sket sebab tu saya tak bagi mama pegi mana2.. Tapi mama diam2 tinggalkan saya kat sekolah masa saya tgh leka main lego kt classroom.. Wish me luck. Mama pesan jgn nangis2 dan kena dengar cakap teacher.. Nama teacher kita jamilah

10 Responses so far.

  1. puanbee says:

    nanti syafi okey ler tu ..
    risau gak ni anak sy una tu pun pertama kali ke sekolah

  2. best ..mesti semangat nak pi sekolah

  3. wah bestnya ank dh sekolah.. hehe

  4. eee seronoknya baca kisah ank2 yg g sekolah dah ni... :)

  5. ryan mika says:

    HALLO MAMA PIPIE.. ANAKNYA LUCU-LUCU

  6. sukanya dia pegi sekoll... hehe...ank akak pun 1st day g sekoll hari ni... nmpk agak kekok sket... moga esok lg ok kot...hihi..

  7. anak saya pegi 'sekolah' nangis sejam kata cikgunya... 1st time... kesian dia... hihi

  8. Mama Adam says:

    semangatnya syafi. kira ok la dah dapat kawan main-main. so, tak perlu lah mama risau.

  9. syafi belajar rajin2 ye..

  10. arie5758 says:

    Anak yang hebat, masih kecil sudah tulis di blog. Pasti mamanya lebih hebat hehehehe....

    Numpang berceloteh ya mama syafi :)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..