Friday, November 4, 2011

Alhamdulillah. Selamat hari raya haji ye

Sudah boleh tersenyum sebab dh kena audit hehe.. Rasanya xde yg pelik2 auditor jmpa. Kalau ada pun maybe just suggestion.. Apapun kena tunggu closing ptg karang..
Nampaknye geng2 blogger yg lain pn cam tak brape lalu nak update blog.. Sibuk dgn persiapan raya ke? Selamat hari raya aidiladha dan selamat bercuti ye. Aku aan balik ke muo sok pagi..

8 Responses so far.

  1. selamat hari raya sis =)

  2. Faiz says:

    selamat hari raya adda

  3. mesti best kalau dapat 'cong' auditor. hehe!

  4. Puan Kutu says:

    selamat hari raya..:)

  5. Kami raya biasa2 je dear.. Comelnya deme berposing.. :D Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D

  6. Puanbee2 says:

    selamat hari raya mama , bukan tak nak update , blog meragam td mencik betul

  7. NzA says:

    LEGA!!!! akak yg masih trcunggap dok kejar program yg brtimbun b4 cuti sk nie....

    Selamat Hari Raya dan selamat kembali ke kg..hati2 dijln raya....

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..