Monday, August 15, 2011

Pink Muslimah Store

Salam hari Isnin semua, sekejapan ajer kita dah di hari ke 15 berpuasa kan.. semoga kita dapat berkat dari bulan yg mulia ini.. Harini ni aku nak ajak korang semua pergi satu kedai. Boleh shopping raya kat sini.. Ini banner dia.. macam2 ada di jual kat sini..
 

Buat pengetahuan korang, kedai ni milik blogger yg femes --> ummihanie . Pink Muslimah Store nama kedai tu.. Aku tengok byk gak tudung yg dh out of stock kat sini. boleh tahan laku ni.. Tawaran yg menarik ada disediakan utk follower tau. ni aku copy paste kan tawaran yg tertulis dalam website Pink Muslimah Store;

"ALL ITEMS here are Ready Stocks and also in Pre-order mode . Discounts available for blog followers and Facebook FANS ;)"

So, kenalah jadi follower atau fb fan ye baru la untung lebih sket.. Congrates kepada ummihanie. semoga kedai online ni menambahkan lagi rezki di bulan posa ni ye.. ok, aku tepek sket antara produk2 yg menarik di Pink Muslimah Store.

Tudung Ika Twist XXL - White Grey

Tudung ni tgh promotion ni. harga asal RM35 dpt diskaun RM5 tau. cantik kan. Ada byk lagi kaler yg lenlain.. untuk special offer yg lain boleh klik kat sini 


Pakej 1 - 50 grams Ninety Nine Face

Ni antara feveret produk kat kedai ni.. byk khasiat dan terjamin sebab diperbuat dari bahan semulajadi.. jom baca ttg produk ni..

.Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi...

Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya...anda pasti jatuh hati...

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-
- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.
 
PERCUMA !! 15 gram Miracle MAsk !
~ Sementara tawaran masih ada ~

Selain dari pakej ni, ada 6 lagi pakej yg boleh dipilih iaitu:
Pakej 2 - 50 grams 99 Face + 50 grams Miracle Mask
Pakej 2 - 50 grams 99 Face + 50 grams Miracle Mask
pakej fcu miracle
RM51.00
Pakej 3 - 100 grams 99 Face + 100grams Miracle Mask
Pakej 3 - 100 grams 99 Face + 100grams Miracle Mask
FCU Miracle
RM90.00
Pakej 4 - 50 grams 99 Face + 300g Miracle Mask
Pakej 4 - 50 grams 99 Face + 300g Miracle Mask
FCU Miracle
RM100.00
Pakej 5 - 100g 99 Face + 300g Miracle Mask
Pakej 5 - 100g 99 Face + 300g Miracle Mask
pakej fcu miracle
RM125.00
Pakej 6 - 300 grams 99 Face
Pakej 6 - 300 grams 99 Face 
pakej fcu miracle
RM186.00
Pakej 7 - 300gm Ninety Nine Face + 300gm Miracle Mask
Pakej 7 - 300gm Ninety Nine Face + 300gm Miracle Mask
FCU Miracle
RM240.00

Abaya MaraatusSolehah

Pakai abaya time beraya ni sgt untung tau. nak tau nape? sebab senang sgt. sarung ajer. kekadang tu takyah nak iron pon..

Abaya MaraatusSolehah
Price:RM130.00
Availability:In Stock
Model:MMH 5033
Manufacturer:MaraatusSolehah
Average Rating:Not Rated
Kalau u ol nak tgk sendiri apa yg ada kat kedai ni jom lah kita pergi sama2 di Pink Muslimah Store.

4 Responses so far.

  1. Puanbee2 says:

    abaya tu memang cantik mamapipie

  2. thanx mama pipie ! muah3x ~

    tp hanie xfemes sgt lor ... suam2 kuku jer .. ;) hanie sndiri tgh aim nak abaya tu..dok pilih2 rambang mata sndiri :p

  3. NzA says:

    muga bz hanie terus maju...

  4. Puan Kutu says:

    ada abaya ekk,nti g usha2..hehe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Barang baik

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..