Monday, May 16, 2011

Victory is sweet

Haha.. Takde niat nak riak.. Eventhough yesterday event my team only managed to get 9th place (from 41 teams), but still the victory is still felt sweet enough.. I purposely put write in english so that my friend from outside malaysia can understand..

Ni la 1st time aku masuk explore race.. Selalunya jd organizer n jaga check point aje.. Tp kali ni disebab kan org luar yg jd organizer so aku tak lepaskan peluang laa.. w/pun 3 hari ni demam2 tp alhamdulillah dpt gak menjoinkan diri.. Nampaknya tak sia2 laa sebab dpt gak jd top ten. Kalau ikutkan masa aku patunya dpt tempat ke 7 tp sebab ada jawapan yg salah so terpaksalah redha dgn tempat ke 9 aje.. yg bestnye dpt hadiah lucky draw lagik tu..

Semalam lepas balik dr explorace, aku batuk2 teruk dan hasilnya hari ni suara dah hilang muahaha..
Ok lah tu je nak citer.. Babai.. Happy lunching!!

7 Responses so far.

  1. ramizah says:

    bestnya dapat join aktiviti camtu.. :)

  2. Puanbee2 says:

    nape tak ajak bee suka nya ...

  3. zaly says:

    FUUUH... SERBA HIJAU TU.....

  4. bukit cherakah? lama x men basikal ctuu

  5. wahhh!!! explore race...best ni...lame dah xjoin aktiviti camni...

  6. wah meriah nye... hehe... best lol..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors